Back to Top

Lisa Surihani Pregnant Masa Berlakon Filem Cicakman 3?

Ha todia la kan mak baca tadi Lisa Surihani ni rupa-rupa dia tengah dok pregnant masa shooting filem Cicakman 3. Cicakman dia pun hensem dah la ni takdak dah serabai macam dulu. Dah makwe dia pun segak kan, padan la kalau mak kata hero Cicakman 3 ni hensem. Koh3.. Padia pulak la mak nak gosip pulak petang-petang ni kan. Tapi sebenaqnya mak ni jeles dengan budak Lisa ni. Kakak ka dia ni? Ah tak kesah la kan.

Dengaq cerita pun depa ni 3 tahun dok tunggu tak dapat anak. La ni ada dah rezeki depa tengah expecting sekarang. Dah tak member dah la mak dengan budak Lisa ni pasal dia dah pregnant, mak belum lagi. Koh3.. Dapat kembaq pulak tu dengaq cerita dia lagi. Hai bertuah sungguh la budak dua orang ni kan. Tengah pregnant pun bole shooting lagi. Baguih budak Lisa ni pregnant tak mabuk agaknya la kan. Senang gheja semua bole buat. Tapi agak-agak berapa bulan Lisa pregnant masa dia shoot filem Cicakman 3 ni kan? Hangpa nak tau hangpa tengok sendiri la temubual eksklusif Lisa ni. Buat peminat-peminat Lisa Surihani, kita doakan la kesihatan baby dan mak depa dan semoga dalam keadaan yang sejahtera hendaknya. Aminn..


No comments:

Post a Comment

 

Copyright© Diari Rara. Denim Template By CikkMiraDotCom . All right serve.