Back to Top

Malas Dah Nak Join GA

Ingin menyatakan rasa perit-perit dalam hati. Tak mahu lagi join GA. Masuk ni dah empat kali menang tapi satu hadiah pun tiada juga yang sampai ke tangan. Kenape? Ape silap saye? Pada siapa saya harus mengadu? Huk2..

Kemudian sungguhpun itu saya menang tudung ruffle, keychain, wide shawl malah novel tajuk sepi-sepi ape ntah. Di mana mereka itu semua? Tudung ruffle saya cuma mampu tengok digoogle. Begitu juga wide shawl tak mampu saya bayangkan macam mana dia punya wide. Ada macam telekung mungkin. Lagi sadis.. Saya hanya mampu membaca sinopsis novel sepi-sepi di internet.

Saya malu.. Saya malu pada teman-teman dan suami malah pada diri sendiri terutama ketika mandi. Tak pasal.. Haha. Saya seronok menang GA sampai siap pos kat blog tetapi.. Hadiah tak sampai-sampai jugak. Dah contact tapi tak da respon. Menang novel tapi tak dapat contact novel. Apakah erti semuanya itu? Apa salah saya wahai sponsor. Dulu saya gembira tetapi kini saya kuciwa. Bukanlah salah saya sebab tinggal di Kuching postage jadi lebih mahal dari hadiah yang dimenangi.

Kalau begitu.. Baiklah para organizer GA inform awal-awal perserta dari kepulauan harap tengok hadiah yang dimenangi di internet sahaja. Sekian

11 comments:

  1. alahai kesiannya...hadiah sponsor x semestinye wajib guna pos laju..blh jga pos biasa.. xbaik dorg wt awk mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huk..tapi xkn smp berbulan2 kn..sy sedih dan pilu.bertambah perit bila pm sponsor tp diorang tak respon.mcm syok sendiri je..huk2

      Delete
  2. kesian kamu ek.. nnt la akak buat GA plak.. haha =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu kak intan wat GA bagi sy menang tau2.hehe

      Delete
  3. saya pernah jadi sponsor beberapa kali sebelum ni..alhamdulillah hadiah sampai ke tangan pemenang & saya follow up dengan mereka..
    saya pernah jadi pemenang GA, sepatutnya dapat sebuah novel sejak bulan 2 sekarang dah hujung tahun dah..tak dapat2 pon..emm..salah sapa ye?huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah sape lg wak..salah sponsor la.jgn tau nk glamer je.huhu

      Delete
  4. alahhhh sedih fyra baca ni. xmau lah xjoin! terima kasih join. cepat la tgk nama pemenang GA. http://cendolovers.blogspot.com/2014/11/pemenang-giveaway-by-fyra-sharif.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela..kite pn sedih jugak.same2 la..kite dh bg naik kn follower..kite pn bkn harap follow back..tp tulah..huk2 :(

      Delete
  5. risau gak kita masuk GA pastu menang tapi hadiahnya entah gi mana :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..mcm x dihargai kn..ada give n take la..niat buat GA salah satu dia mesti nk naikkan follower..tp jgnla bila dh ramai follower lupa kt yg support ni..

      Delete
  6. TAHNIAH.. u win again :) bagi detail kt sy ye : https://www.facebook.com/fatiha.zainal.58

    ReplyDelete

 

Copyright© Diari Rara. Denim Template By CikkMiraDotCom . All right serve.