Back to Top

GIVEAWAY by FYRA SHARIF




Assalamualaikum w.b.t.
Malam ini dengan pertama kalinya Fyra ingin menganjurkan yang bertitle GIVEAWAY by FYRA SHARIF ;) 

http://cendolovers.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-fyra-sharif.html


FOLLOW BLOG

{UMMI AMMAR ARIF}

{ZAHIDAH NUR}



FACEBOOK PAGE








FOLLOW INSTAGRAM

Follow @rsaisyah

Follow @zahidahnur

Follow @lolitablossom


MAIN SPONSOR GA by FYRA SHARIF

Vitamin Chew C by Ummi Ammar Arif

Bio Seleza P. Liner and Mineral Coffee by Zahidah Nur

Vial's Perfume (ORI) by Perfume's Lolitablossom

Grade Handbag by Maryana's Shoppe

Hadiah Misteri by Fyra Sharif  ;D


Sekali tengok dia punya banner kat blog member ada rupa macam konsep Bella Ammara sikit. Maklumlah baru rembat jubah Bella selai kat Shah Alam ri tu. Bila bukak blog owner plak.. Pehh.. Dia punya font lagi cantik dari aku punya font yang bila lama-lama aku tengok dah macam fondant pulak dah blog aku ni. Ni mesti dia download dari mana-mana font ni. Jeles!

Bila aku scroll down blog owner, aku rasa macam nak mintak hadiah extra sebab confirm aku menang ni. Ko gila aku dah puji macam-macam dia bole tak bagi aku menang? Jangan macam-macam. Haha.. Dik bagi akak menang bole? Nti bagi hadiah extra tolong comel kan blog akak. Tak mahu lagi kelihatan macam fondant baru bangun tido. Haha

p/s: tolong jangan banned link akak. Haha.. Gudluck for ur GA

Jejom meriahkan GA ni dan support!



2 comments:

  1. kak oh kakk!!! tolong pm fyra dengan segera okay! claim hadiah cepat2!
    http://cendolovers.blogspot.com/2014/11/pemenang-giveaway-by-fyra-sharif.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha terus menang.x sia2 bodek.haha..tq2

      Delete

 

Copyright© Diari Rara. Denim Template By CikkMiraDotCom . All right serve.