Back to Top

Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A.



Kali ni join GA dia suruh karang serangkap pantun. Boleh tahan syarat dia ni memang nak bagi rambut aku abes beruban semua. Tapi takpe! Sebaik pantun pasal cinta. Boleh la aku karang pantun khas untuk suami. Terimalah serangkap pantun dariku untuk suamiku. Sebaik dia tak mintak berapa rangkap pantun. Selamat den. Kih2..

Padang Tinggi dilingkar bukit,
Bukit dilingkar kayu jati,
Kasih ayang bukan sedikit,
Ayang sayang sampai mati

Amekau.. Ikhlas untuk suami. Hehe

15 comments:

  1. good luck ya :) dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  2. hahaha amboi smpai bruban ye.. sweet tuu ;)

    Goodluck n thanks support ~
    meh semak dan blogwalk -- Senarai Peserta Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A --

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. jiwangnya. all the best! ^_^

    ReplyDelete
  5. Gud luck
    singgah dr segmen yang same
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete

  6. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...
    singah dari segmen yang sama :) , good luck...n done follow
    http://www.ayienawi.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na_11.html

    ReplyDelete
  10. Good luck yer... Zumal dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  11. Assalamulaikum....singgah dari segmen yang sama :) http://cikash.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama... goodluck yer... :D
    jemputlah join giveaway souvenirs dari paris saya jugak yer, kalau belum join lagi... :D
    done follow sini, jemputlah follow balik yer... :D

    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Amboi so suweet haha Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  14. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete

 

Copyright© Diari Rara. Denim Template By CikkMiraDotCom . All right serve.