Back to Top

Mini GA September Cash RM300 by Emas Putih

As-Salam

[Siala nak join sila tekan banner di atas]

Mini GA September Cash RM300 ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih ,  Anagurls , Aimisyafiqah , Julia , Dyba , Tarmizi Mizi , Angah Judin , Amir Zahari , Nisa Ahmad , Halim Brothers 

Fuhh.. Tetiba rasa nak join GA ni. This is the first time ever and thanks to yinaku pasal aku tengok dia ni rajin na haiii join GA dan dah berlambak-lambak jugak serba serbi dia dapat dari GA ni. Mula-mula dulu aku tengok kerja-kerja nak like orang ni dia punya usaha sama macam nak siapkan ketupat palas sebijik. Tapi bila dah tergerak hati nak join tadi, seminit pun tak sampai wehh nak like semua nama-nama sponsor tu. Haha

Dulu gila kat AJ sebab geng yang dah nak menikah tak lama lagi. Sekarang tetiba rasa rajin nak join GA dah datang. Next? Come on.. Cepatlah pengaruhi aku ini. Aku relaaa... Haha

9 comments:



  1. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html (13sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html (13sept)

    ReplyDelete
  2. blogwalking dari segmen yang sama.. jemput join G.A saya :)

    http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  3. Datang terjah dari segmen yang sama..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    ReplyDelete
  4. wow..ada jemputan join GA lagikk..mesti joinnn..hehe

    ReplyDelete
  5. Hai,Good Luck!

    Singgah dari Segmen yang sama. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/awesome-giveaway-part-3-by-fatindiana.html

    ReplyDelete
  7. Singgah follow sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  8. Salam kenal.. Deno datang blogwalking dan terus FOLO sini nombor 8 :) Jom ke blog deno? hehehe....... :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    ReplyDelete

 

Copyright© Diari Rara. Denim Template By CikkMiraDotCom . All right serve.