Back to Top

Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza

jejom klik banner dan join

Nahh.. Ini GA yang kedua aku join ri ni. Ada lagi bakal menyusul. Ni semua gara-gara menang GA FD pastu mula terasa diri ini begitu berharga. Tak pasal. Selalu join GA kerja dia asyik nak like blog, insta ngan FB je nak bagi nampak hot. Tapi yang ni first time aku join GA yang ada sesi temuduga. Dia punya berdebar nak jawab soalan tu dah rasa macam nak pergi interview SPA. Ha aku pegi temuduga dulu la ye. Wish me luck! Hihi

Antara soalan yang dia orang tanya tadi

>> Apa pendapat anda atau berikan sedikit comment tentang blog Huda dan Azwar Syuhada?

Aku jawab: Pada pendapat saya, huda ngan mamaniza ni dia macam ada persamaan sikit. Mungkin dia orang ni suka vintage tapi huda jiwa dia plain sikit mungkin. Haha..

>> Apa yang korang dapat dengan ber - blogging ni? Dan apa faedahnya? *berikan jawapan yang ringkas sahaja.

Aku jawab: Bagi saya berblogging ni selain dapat share segala macam cerita dari yang riak bongkak takbur semua sampai ke cerita yang sedih pilu dan ngilu semua bole dalam blog selagi kita ikhlas nak share. Kadang kita rasa malu nak cerita pasal yang best-best pasal diri kita. Maklumlah nanti orang dengar meluat pulak kan asek-asek ko je yang best. Jadi dalam blog kita dapat luahkan semua tu tanpa mengira ada orang baca ke tak.

>> Lengkapkan slogan ini (slogan tidak melebihi 30 patah perkataan) - Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana.... 

Aku jawab: ...sory la aku pun baru sekali dua je baca entri mama ni pasal selebihnya aku sibuk main candy crush. Mamaniza ni perangai lebih kurang aku aje kot suka blogging kisah-kisah hidup pastu suka join GA. Haha.. Jadinya blog mamaniza ni antara pilihan aku jugak lah :)

7 comments:

  1. Assalamualaikum. Terima Kasih sudi join giveaway kami. Huda singgah dan blog walking di sini =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

    ReplyDelete
  2. Good luck awak! Azwar datang blogwalking para peserta.. :)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    ReplyDelete

 

Copyright© Diari Rara. Denim Template By CikkMiraDotCom . All right serve.