Back to Top

" Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru "

Pepagi dah join GA..haha..Thanks to theyrylisa sebab jemput aku join GA ni. Ape tunggu lagi korang yang dulu tak minat sekarang dah datang minat. Korang yang dulu takdek blog tetiba sekarang rasa nak pakai blog. Jejom lah joinnn.. Hihihi


 Giveaway Merdeka 57

Saya menghargai kemerdekaan dengan cara hormat menghormati bangsa lain dengan harapan ia akan merapatkan jurang antara kaum yang berlainan agama mahupun bangsa serta juga bahasa. Saya selalu mengingati diri bahawa kita hidup serumpun walaupun berbeza bahasa dan budaya tetapi perbezaan itu yang menyatukan kita. Sekian..


No comments:

Post a Comment

 

Copyright© Diari Rara. Denim Template By CikkMiraDotCom . All right serve.