Back to Top

Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41

Yup2..Again..Interview invitation yang ketujuh dari SPA. Bulan ni ada dua interview dari SPA..Khamis lepas jawatan Laskar Maritim Kelas II Gred X1 tapi tak dapat pergi sebab minggu lepas aku ada kat semenanjung. Lagipun laskar tu kena cek fizikal which is aku pun dah tak larat nak hadap. Nanti dia kata kaki aku flat lagi. Tapi best gak kot kerja kat laut. Bole tangkap ikan kotak macam dalam cerita Tanked tu. Haha

Interview yang ni lain. Sebelum ni cuma datang interview arau diperiksa fizikal dulu. Tapi kali ni ada exam. Merasa gak nak jawab exam SPA ni. Tadi baca dalam email dia kata ada tiga bahagian. Pengetahuan am, maths ngan english. Hoho..Seperti biasa mengharap tu idok le cuma tadi aku cakap ngan suami nak rasa sit exam SPA. Suami pun ok je sebab sekarang budak-budak tengah cuti sem. So bole la teman isteri dia ni pergi jawab exam.

Wish me luck!!!

No comments:

Post a Comment

 

Copyright© Diari Rara. Denim Template By CikkMiraDotCom . All right serve.