Back to Top

Muka Ikan Paling Violent Yang Penah Aku Makan

Muka aje yang garang ni tapi dia baik. Haha

Nama ikan apa pun aku xtau. Sejak duduk sini baru jumpa spesies ikan pelik-pelik. Ikan jerung kepala tukul tu pun ada dijual kt pasar matang tu. Memang banyak yg rare kt sini yg perlu dicuba.

Lama dah usha ikan ni. Asal nampak aje wat muka macam nk kena lempang ngan tokey ikan tu. Haha..tiba-tiba ri tu cerita tajuk apa ntah suami borak ngan rakan sekerja dia, dengan tak pasal kawan dia bgtau yang ikan ni klu goreng garing-garing dia boleh jadi sedap lalu suami pn beli.

Memang sedap! Daging dia x lembut macam badan dia yg x ada sisik. Kenyal dan syok bila dikunyah lagi-lagi bila cicah ngan sambal belacan. Kau ada?

2 comments:

  1. weh rara cam scary je ikan tu..kuruih bebenor..

    ReplyDelete

 

Copyright© Diari Rara. Denim Template By CikkMiraDotCom . All right serve.